Café Cultura ontwikkelt rondleidingen Hermitage voor studenten Spaans


In februari lanceert Café Cultura een nieuw product: rondleidingen in de Hermitage voor studenten Spaans speciaal ter gelegenheid van de collectie Spaanse Meesters.  Deze rondleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor studenten van de Spaanse taal met een niveau van B1 vormen een uitgelezen mogelijkheid voor liefhebbers van de Spaanse taal én schilderkunst.

Tijdens de rondleiding, waarbij studenten o.a. speciaal kunstvocabulaire wordt bijgebracht, verbeteren leerlingen hun Spaans en leren  over de Spaanse grootmeesters zoals El Greco, Goya en Velázquez. De eerste rondleiding is op 20 februari. Kosten: € 27,50 p.p. (entree museum + rondleiding) met Museumkaart € 12,50. Ook mogelijk voor groepen vanaf 8 personen. Neem hiervoor contact op met: Lorena Reguera middels lorena@cafecultura.nl.

 

Hola! Mijn naam is Vincent Giljam, ben 34 jaar en kom uit Rotterdam. De Spaanstalige wereld heeft al sinds de middelbare school een enorme aantrekkingskracht op mij en ik heb door de jaren heen erg veel gezien, geleerd en genoten van landen als Spanje, Costa Rica, Uruguay, Panamá, Argentinië, Guatemala en México. Via Café Cultura deel ik mijn kennis over de Spaanstalige wereld met jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *