Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Zondag Matinée met Charo Durán

October 2, 2016 @ 4:00 pm - 5:30 pm

| €6
op-zoek-naar-mi-hogar-charo-duran-cafe-cultura

Tijden deze matinée neemt de Boliviaanse/Nederlandse zangers Charo Durán je mee op haar zoektocht naar haar thuis, in de nieuwe muzikale vertelling ‘Op zoek naar mi hogar’.

Een hedendaags sprookje over een meisje uit twee culturen en haar zoektocht naar huis, met de mooiste Zuid-Amerikaanse folklore muziek er doorheen geweven.

Er was eens een meisje, dat geboren was in een bijzondere wereld. Die wereld was namelijk niet zwart of wit, niet bruin of geel, maar alle kleuren tegelijkertijd. Zo was alles altijd één. Tot ze op een dag iemand tegenkwam.

“Ik ben iedereen, behalve jij. Noem me Buitenwereld. Wat zie je? Wat zie je als je in mijn ogen kijkt?” “Mezelf” antwoordde het meisje. “Maar het klopt niet, want ik ben niet alles meer. Ik ben…bruin” “Dat klopt. Jij bent bruin”
“Maar ik wil weer terug naar huis!” riep het meisje.

En zo start het sprookje.

Charo Durán  
Na een opleiding aan het conservatorium in de richting Musical/Muziektheater, is Charo uiteindelijk uitgekomen bij de muziek waarmee ze is opgegroeid, die haar diep in het hart raakt en wat haar als een tweede natuur past: Zuid-Amerikaanse folklore muziek.

Aanvang: 16:00
Entree: € 6,00

Details

Date:
October 2, 2016
Time:
4:00 pm - 5:30 pm
Cost:
€6
Event Category:

Organizer

Café Cultura

Venue

Café Cultura
Hoogstraat 28a
Rotterdam, 3011 PP Netherlands
+ Google Map
Phone:
010 − 846 76 19
Website:
www.cafecultura.nl