Premiere party ALBA


Op maandag 1 februari gaat de Ecuadoraanse film ALBA van Ana Cristina Barragán in premiere op het International Film Festival Rotterdam. In samenwerking met de ambassade van Ecuador en ProEcuador organiseert Café Cultura aansluitend de officiële premiere party waarbij een deel van de cast en de regisseur aanwezig zullen zijn.

Vanaf 21:00 zijn er enkele speeches en mogelijkheid tot vragen stellen. Vervolgens een feestje in Ecuadoraanse stijl met een DJ. Entree is gratis.

Deze film, winnaar van de prestigieuze Lions Award, gaat over het leven van Alba. Alba is een 11 jaar oud meisje dat door de ziekte van haar moeder gedwongen wordt bij haar vader te gaan wonen. Ze kent hem nauwelijks en tijd doorbrengen met hem voelt vreemd. Ze zijn beiden verlegen en eenzaam, maar vinden geen manier om dichter bij elkaar te komen.

De film is tijdens het International Film Festival Rotterdam op de volgende dagen te zien:

01/02/2016 – 18:45 – Pathé 1
03/02/2016 – 15:45 – Pathé 1
04/02/2016 – 18:30 – Cinerama 1
06/02/2016 – 11:30 – Cinerama 6

Hola! Mijn naam is Vincent Giljam, ben 34 jaar en kom uit Rotterdam. De Spaanstalige wereld heeft al sinds de middelbare school een enorme aantrekkingskracht op mij en ik heb door de jaren heen erg veel gezien, geleerd en genoten van landen als Spanje, Costa Rica, Uruguay, Panamá, Argentinië, Guatemala en México. Via Café Cultura deel ik mijn kennis over de Spaanstalige wereld met jullie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *