Spaans leren in Nederland


Verbaas je niet als je (ineens) enorme zin hebt om Spaans te leren! Het Spaans wordt meer dan welke andere taal ter wereld geassocieerd met reizen, zon, traditie, gastronomie, cultuur, wijn en lekker leven. Niet voor niets heeft het Spaans zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot de op één na meest bestudeerde taal ter wereld, met jaarlijks zo’n 46 miljoen studenten verdeeld over 90 landen.

Het Spaans, vertaald español of  castellano, is de officiële taal in meer dan 20 landen, wordt gesproken op 5 werelddelen (in sommige gevallen door minderheden) en is voor meer dan 500 miljoen mensen de eerste of de tweede taal. De verwachting is dat in 2050 door meer dan 10% van de wereldbevolking Spaans wordt gesproken. De voordelen van het leren van deze taal zijn dan ook oneindig.

Je kunt met het Spaans terecht in tientallen landen, in enkele van de wereld’s meest interessante steden en in contact komen met de meest uiteenlopende volken en culturen. Neem de stap en ervaar welke deur het Spaans voor je opent! Hieronder vind je een lijst met het aanbod van Spaanse lessen in Nederland:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *