La Hora de José Mota


[frame align=”left”]
La Hora de José Mota

La Hora de José Mota

[/frame]¿ Conocen al humorista y actor español José Mota? En el 2009 comenzó un programa de humor propio que se llama La hora de José Mota. Este programa se emite los viernes por la noche en la TVE 1.

Ha hecho varias imitaciones de personajes como Carlos Baute, David Bisbal, etcétera. El humor es muy español…

Espero que les guste este tema que he elegido para los Café Cultureños!

[Spaans gevorderd B1-B2]

Hola! Mijn naam is Anna-Maria Verhagen – Bastida Pérez. Ik ben half Nederlands en half Peruaanse. In beide werelden voel ik me ‘thuis’. Na een studie Talen en Culturen van Latijns Amerika aan de Universiteit in Leiden ben ik verliefd geraakt op: Peru, Brazilië, Cuba en alles wat er tussenin ligt. Mijn passies lopen uiteen van salsadansen tot Spaans doceren en cursussen schrijven. Samen met Julio Cesar heb ik een bedrijf MiCuba genaamd en wij organiseren onder andere taal- en cultuurreizen en rondreizen naar Cuba! En via CaféCultura wil ik jullie onderdompelen in een warm bad van Spaanse, Latijns-Amerikaanse en Caribische sentimenten…!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *